Om Ole Brandstrup

Min passion er at hjælpe folk af med smerter

Jeg hedder Ole Brandstrup og er dedikeret til at hjælpe folk af med smerter mm via akupunktur eller med hjælpemidler, når problemer med bevægeapparatet gør livet for besværligt. Det er derfor helt naturligt at jeg er uddannet som ergoterapeut og akupunktør. Akupunktør uddannelsen fik jeg hos John Boel senior, der er en af Danmarks bedste.

Somatikken (menneskekroppen), og hvordan jeg kan hjælpe mennesker af med sygdomme og smerter og tilbage til hverdagen, det er min lidenskab. Det er dig der kender din krop bedst, og derfor snakker vi grundigt om dit problem, inden jeg foreslå dig den behandling, som giver dig den bedste hjælp.

Jeg tilbyder dig selvfølgelig kun behandlinger, som der er erfaring for, hjælper dig med netop dit problem.

Mit speciale

Jeg er specialiseret i skader på bevægeapparatet, såsom sportsskader, smerter og gigtproblemer. Jeg behandler også gerne personer efter stressforløb og som noget nyt tager jeg også mod par, der har problemer med barnløshed.

Jeg holder min viden ajour bl.a. gennem kurser og mit medlemsskab af DAU (Dansk Akupunktur Union)

Klinikken

Er en hjemmeklinik i rolige omgivelser på Danmarksgade 26 i Ikast. Her vil du blive taget godt imod og budt på en kop kaffe eller te. Før første behandling får vi os en god snak om dit problem, og hvad jeg kan hjælpe dig med. afstressende musik er en del af behandlingen, i det omfang du ønsker det.

Ring til mig og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Privat

Privat er jeg lykkeligt gift med Ina. Vi har 2 børn. Jeg har et kunstnerisk åre og er Elvis fan. Så meget så jeg endda kan finde på at optræde med det. Foreløbig er der ikke bevis for, at hans musik har helbredende effekt ?

Akupunktur

Ole Brandstrup

Ergoterapeut og akupunktør