Tennisalbue og golfalbue

Man kan selvfølgelig få tennisalbue og golfalbue ved andre ting end blot at spille golf og tennis.

Tennisalbue rammer også folk, der ikke spiller tennis

for lidelserne opstår ved overbelastning af albuen, f.eks. ved arbejde med skuetrækker, saks eller børste. Det sker i erhverv med ensformigt arbejde, så som ved malere, slagtere og andre industriansatte.

Den kaldes golf- og tennisalbue af den simple grund, at den giver smerter i ydersiden af albuen (svarende til tilhæftningerne af de muskler man bruger ved et tennisslag). Og golfalbue giver smerter på indersiden af albuen (svarende til tilhæftningerne af de muskler man bruger i et golfslag).

Behandling af tennisalbue

Behandling vil oftest være at aflaste armen og at holde pause med den eller de aktiviteter, der fremprovokerer smerte i armen. Lægen kan ordinere gigtmedicin eller indsprøjte binyrebarkhormon omkring irritationsstedet. Endvidere kan forsigtig udstrækning og genoptræning (når smerterne er væk) hjælpe på lidelsen.

Akupunkturbehandling

Jeg hjælper dig af med smerterne med akupunktur og uden de ubehagelige bivirkninger, som gigtmedicin og binyrebarkhormon kan give. Ring til mig på tlf.: 26 24 85 67 eller 28 41 16 34 eller send en mail til ole@braku.dk.